
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Kartal

- Propa Vista 20 Eylül’de tanıtılacak
Propa Vista 20 Eylül’de tanıtılacak
Konut ve ticaret fonksiyonlarını bir arada barındıran karma proje Propa Vista 20 Eylül'de basına sunulacak.
15 Eylül 2017
İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden Kartal'ın en gözde gayrimenkul projelerinden biri olarak inşa edilen ve ön talep toplama aşamasındayken mevcut konutların yüzde 65'inin satışı tamamlayan Propa Vista projesinin lansmanı 20 Eylül’de düzenlenecek. ‘Yeni Nesil Yaşam’ konsepti ile inşa edilen proje, Propa inşaat CEO'su Can Özçiçek'in ev sahipliğinde 20 Eylül 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek özel bir toplantı ile basına ve kamuoyuna sunulacak.
İstanbul'da konut talebinin en yoğun olduğu bilgelerden biri olan Kartal'da hayata geçirilen ve yakınındaki metro istasyonu ile yatırımcıların dikkatini çeken Propa Vista, konut ve ticaret fonksiyonlarını bir arada barındıran karma bir proje olarak yükseliyor.
Konumu, ulaşım kolaylığı ve Anadolu Yakası'nda ilk kez ‘kullan-öde’ konseptinin uygulandığı proje olmasıyla ön plana çıkan Propa Vista'nın lansman toplantısı Shangri-La Bosphorus Otel'de yapılacak.
Propa Vista projesi lansman toplantısı programı:
Yer: Shangri-La Bosphorus / Ballroom Salonu / Beşiktaş-İstanbul
Tarih: 20 Eylül 2017 Çarşamba
Saat: 10.00 – 10.30 Kayıt ve Kahvaltı
10.30 – 12.00 Lansman Basın Toplantısı
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













