
- Diğer Haberler

- Salacak Sahili Yenileniyor
Salacak Sahili Yenileniyor
Üsküdar'da Harem'den Çengelköy' kadar olan sahil hattı yenileniyor. Sahile bisiklet ve yaya yolları geliyor...
Üsküdar'da Harem'den Çengelköy' kadar olan sahil hattı yenileniyor. Sahile bisiklet ve yaya yolları geliyor...Kız Kulesi manzarasının en güzel izlendiği noktalardan Salacak sahili yeniden düzenleniyor. Marmaray ve metro inşaatlarının bitmesinin ardından Üsküdar'da çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları tek tek start almaya başlıyor.
Bu kapsamda Ocak ayından itibaren Harem'den Çengelköy'e kadar sahil yolu yenilecek. Taşınması için çalışmalar başlatılan Harem'in yerine sosyal donatı alanları gelirken, Harem ile Çengelköy arasına bisiklet ve yaya yolu yapılacak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Sahildeki kafeler ve oturma yerleri de tamamen yenilenecek. Ayrıca Boğaz'daki kafe ve restoranlardaki yabancı mekan isimleri de değiştirilecek" dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Hepsiburada, Efsane Kasım Z Raporunu Paylaştı
Hepsiburada’nın Türkiye’ye kazandırdığı ve her yıl alışveriş gündemini şekillendiren Efsane Kasım, b
03 December 2025
Ekobord Katma Değerli Ürünleriyle Dünya Pazarlarındaki Payını Büyütüyor
Vefa Group’un yapı malzemeleri sektöründeki markası Ekobord, ekstra mukavemeti ile öne çıkan fiberce













