- Emlak Haberleri
- Samsun
- Çarşamba
- Samsun Çarşamba'da yatırım fırsatı: 12 gayrimenkul satışta
Samsun Çarşamba'da yatırım fırsatı: 12 gayrimenkul satışta
Çarşamba'da ihale yoluyla gayrimenkul satışı yapılacak.

Söz konusu ihalenin 19 Ocak günü Çarşamba Belediyesi'nin encümen toplantı salonunda yapılacağı belirtildi. İhalede gayrimenkuller tek tek satılacak.
Satışa sunulan gayrimenkuller arasında arsa, tarla ve iş yeri vasıflı taşınmazlar yer alıyor. Gayrimenkuller; Helcacalı, Sarıcalı, Beyyenice, Orta, Hasabahçe, Paşayazı ve Dikbıyık mahallelerinde bulunuyor.
GAYRİMENKULLERİN ÖZELLİKLERİ
Satışa sunulan gayrimenkuller arasında 7 adet arsa vasıflı taşınmaz bulunuyor. Arsaların Helcacalı, Sarıcalı, Beyyenice, Dikbıyık ve Hasabahçe mahallelerinde bulunduğu belirtildi. Arsaların satış fiyatları 55 bin TL ile 5 milyon 142 bin TL arasında değişiyor.
Gayrimenkuller arasında Orta Mahallesi'nde 4 adet iş yeri satışta bulunuyor. İş yerleri için ihalede talep edilen satış fiyatı 13 bin 500 TL ile 1 milyon 840 bin TL arasında değişiyor.
Paşayazı Mahallesi'nde ise 1 adet tarla satışa sunuldu. 8 bin 396 metrekare büyüklüğe sahip tarla için 300 bin TL satış bedeli belirlendi.
AÇIK TEKLİF SUNULACAK
Çarşamba Belediyesi'nden düzenlenecek ihaleye ilişkin bilgilendirme yapıldı. İhalenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacağı belirtildi. İhaleye katılacak gerçek kişilerden nüfus kayıt örneği, yerleşim belgesi, imza sirküsü gibi belgeler talep edilirken tüzel kişilerden ise tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret, Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge talep ediliyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ

Bodrum’a talep bitmiyor, yeni yaşam alanları şart
Muğla’da konut satışı, ülke ortalamasının üstünde gerçekleşiyor. Dahası 13 ilçesi bulunan Muğla’daki
08 April 2025

Orta gelirlilere yeni villa modeli! Topraktan villa dönemi başlıyor!
Türkiye’de Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’nin kurucusu olan Fuzul Topraktan, şimdi de orta gelirl