
- Şirket Haberleri

- Seba İnşaat Gliss Otel'e Ortak Oldu
Seba İnşaat Gliss Otel'e Ortak Oldu
Seba İnşaat Bodrum Gündoğan'daki Gliss Otel'in yüzde 50 hissesini satın aldı...
Seba inşaat Bodrum Gündoğan'daki Gliss Otel'in yüzde 50 hissesini satın aldı...Bu yıl 21. yılını kutlayan Seba İnşaat turizm alanında yatırımlarına devam ediyor. İstanbul ve Bodrum’da 2 binden fazla konut, binlerce metrekare ofis alanı, iş merkezleri, oteller ve sinema projelerine imza atan Seba İnşaat turizm alanında yeni bir yatırıma imza attı.
Bursa Uludağ’da 124 yataklı Zone 2 adında bir oteli bulunan Seba İnşaat İstanbul Dolapdere’de 264 yatak kapasiteli ve Karaköy’de 150 yatak kapasiteli iki otelin inşasına devam ediyor. Şirket bunlarla beraber Bodrum Gündoğan'ın Küçükbük koyunda yer alan Gliss Otel'in yüzde 50 hissesini aldı.
Seba İnşaat 32 oda ve 100 yatak kapasiteli otelin yüzde 50 hissesi için 5 milyon dolar ödedi. 5 milyon dolara yenilenecek olan otelin önümüzdeki yaz sezonunda farklı bir konsepte açılacağı açıklandı. Otelin kendine özel 200 metrelik plajı bulunuyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
OYAK Çimento, zorlu geçen 2026’nın ilk çeyreğinde de operasyonel karlılığını korudu
OYAK Çimento, 2026 yılı birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Yılın ilk aylarında etkili ola
08 May 2026
Ege Yapı GYO’dan İlk Çeyrekte Güçlü Performans
Yeni yatırımlara hazırlanan Ege Yapı GYO, ilk çeyreği güçlü finansal sonuçlarla kapattı. Şirket üç a
08 May 2026
SEGA YAPI’NIN DÜZENLEDİĞİ ‘KÜREK FESTİVALİ’ SPORU, EĞLENCEYİ VE GASTRONOMİYİ BULUŞTURDU!













