
- Emlak Haberleri

- Kocaeli

- İzmit

- SGK’dan Kocaeli’nde Satılık 102 Daire
SGK’dan Kocaeli’nde Satılık 102 Daire
Kocaeli İzmit'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli'nde 102 adet daireyi satışa çıkarıyor...
Sosyal Güvenlik Kurumu Kocaeli Karamürsel'de ve İzmit'te 102 adet daireyi satışa çıkarıyor. İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın ihale dokümanını, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görebilir. İhale şartnamesini ise 100 TL bedelle satın alabilir.
İhalede satın alınmak istenilen gayrimenkulün ihale gününden bir önceki iş gününün mesai saati bitimine kadar ihalenin yapılacağı Sosyal Güvenlik Kurumu, Kocaeli İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Mah. Karayolu Sok. No:35 Plajyolu-İzmit / KOCAELİ’ne adresine teslim edilmesi gerekiyor.
İHALE DOSYASI İÇİN TIKLAYINIZ
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Ege Yapı’dan İstanbul’da Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Bahçeada Fırsatı
Ege Yapı, 699 bin TL’den başlayan peşinat ve 69 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle Bahçeşehir Bah
15 Ekim 2026
Azure Yapı, Anadolu Hisarı Beykoz’da Yeni Bir Yaşam Anlayışı Sunuyor
Ankara’daki uluslararası ödüllü Azure Çayyolu projesinin ardından Bilyapı İnşaat ve Azure Yapı, üst














