• Emlak Haberleri
  • Şimdi Al 2019’da Öde kampanyası Eylül ayında başlayacak

Şimdi Al 2019’da Öde kampanyası Eylül ayında başlayacak

Konut seferberliğinin üçüncüsü olan “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 15 Eylül tarihinde başlayıp 15 Kasım'a kadar devam edecek

23 August 2017
Şimdi Al 2019’da Öde kampanyası Eylül ayında başlayacak Bir önceki yıl 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından vatandaşın konut sahibi olmasını kolaylaştırmak için başlatılan konutta kampanya seferberliğinin üçüncüsünün 15 Eylül’de başlayacak. İlk ikisi Emlak Konut GYO tarafından yapılan seferberlik bu defa özel sektör tarafından gerçekleştirilecek.

Söz konusu konut seferliği 15 Kasım tarihine kadar sürecek. Kampanya kapsamında ev alan vatandaşlar 2019 yılında konutlarını ödemeye başlayacak. Kampanya ile birlikte vatandaşlara birbirinden cazip fırsatlarla ev sahibi olma imkânı sağlanacak.

KAMPANYAYI ÖZEL SEKTÖR İNİSİYATİFİ OLACAK

İki kez daha sektörü canlandırmak için yapılan kampanyanın yinelenmesi için inşaatçılar yeniden Emlak Konut GYO ile bir araya geldi. Görüşmeye inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri ve Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmaları da katıldı. Görüşme sonunda bir heyet oluşturularak kampanya için çalışmalara başlandı. Söz konusu kampanya Emlak Konut çatısı altında değil, firmaların inisiyatifi olarak gerçekleşecek.

Kampanya kapsamında konut tutarının yüzde 20’si peşin olarak verilecek, kalan bedelde ise banka kredisi kullanılacak. Kampanyada yüzde 20 peşinatın yüzde 5’i ise peşin ödenecek, kalan yüzde 15 ise taksitlendirilecek.

KREDİ TAKSİTLER OCAK 2019’DA BAŞLAYACAK

Söz konusu kampanya ile bugün ev satın alan bir vatandaş evin kredi taksitlerini Ocak 2019 tarihi itibariyle ödemeye başlayacak. Kullandırılacak konut kredisi faiz oranlarında ise kampanyaya katılacak bankaların baz faiz oranlarının uygulanmasın akara verildi. Görüşmeler kapsamında kampanyada Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile anlaşıldı. Ayrıca edinilen bilgilere göre bankalarla yapılan görüşmelerin sürdüğü ve birkaç bankanın daha katılım sağlayabileceği belirtildi.

PEŞİN ÖDEMELERE YÜZDE 15 İNDİRİM FIRSATI

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin uygulanacağı kampanyada, kredi kullanan müşteriye tapular 1 yıl sonra teslim edilecek. Kampanya atağının Emlak Konut önderliğinde başlatılmadığı için firmaların bankalara ödenecek katkı payları sonucu yüklenicilerin satış toplam gelirinin altında kalması halinde Emlak Konut’un kendi pay oranı dışında katkı sağlamayacağı belirtildi.



HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR


henüz yorum yok

Öne Çıkan Konut Projeleri


Tüm Türkiye’de en çok tercih edilen konut projelerini burada bulabilirsiniz.

İstanbul, Beylikdüzü

Keleşoğlu Holding

395.000 - 792.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

İstanbul, Sancaktepe

Sur Yapı

385.000 - 837.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

Ankara, Etimesgut

Söğüt İnşaat

283.000 - 634.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

İstanbul, Sancaktepe

Halk GYO

490.000 - 888.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

İstanbul, Beylikdüzü

Mutlu inşaat

200.000 - 734.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

Konya, Meram

Torkam inşaat

315.000 - 1.000.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum

İstanbul, Beylikdüzü

Gül Proje

253.470 - 903.119 TL

Detaylı bilgi istiyorum

İstanbul, Başakşehir

İntaya

595.000 - 998.000 TL

Detaylı bilgi istiyorum