
- Emlak Haberleri

- Sivas

- Sivas İl Özel İdaresi 15 milyon TL’lik arsa ve daire satışı yapacak
Sivas İl Özel İdaresi 15 milyon TL’lik arsa ve daire satışı yapacak
Sivas İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesinde konumlanan taşınmazların satışını ihale yöntemiyle gerçekleştirecek.
Sivas İl Özel İdaresine mülkiyetleri arasında yer alan Kadıburhanettin Mahallesi'nde konumlanan 6138 ada 2, 3, 4, 5 nolu parsellerde kayıtlı toplam 13 bin metrekare yüzölçümlü arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsanın imar durumu ise kentsel servis alanı olarak açıklandı. Satışı yapılacak olan arsanın satış bedeli 13 milyon 7 bin 930 TL, geçici teminat bedeli ise 390 bin 238 TL olarak belirlendi.Sivas İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılan bir diğer taşınmaz ise Merkez Örtülüpınar Mahallesi 338 ada, 34 nolu parsel Başara Apartmanı A Blokta bulunan; 3, 4, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 19, 20 bağımsız bölüm nolu 10 adet mesken olarak açıklandı. Bu taşınmazın satış bedeli 2 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 60 bin TL olarak belirlendi.
Söz konusu taşınmazları kapalı teklif usulü ile ayrı ayrı satılacak. İhaleler Sivas İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda 14 Kasım 2017 günü, saat 10.00'da düzenlenecek.
İhale detayları için tıklayınız.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALTA’DA YENİ DÖNEM 4 MEVSİM TERMAL AYRICALIĞI
Sur Yapı, Antalya’daki yeni nesil devre mülk projesi Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da önemli bir dön
15 April 2026
SEGA YAPI, ATAKENT’İN DEĞER HATTINDA MODERN ŞEHİR HAYATININ SİMGESİ SEGA ATAKENT’İ SATIŞA SUNDU
Sega Yapı, İstanbul’un önemli bir uydu kenti olan, planlı gelişim bölgesi ve geleceğin yaşam merkezi
13 April 2026
POPÜLER HABERLER
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli













