- Emlak Haberleri
- Strada Plus’ta teslimler başladı
Strada Plus’ta teslimler başladı
Gayrimenkul sektörünün önde gelen markası Akzirve, İstanbul’un en değerli bölgelerinden Bahçeşehir’de tasarladığı Strada Plus’ta teslimlere başladı.

Markalı konut sektörünün öncü markalarından Akzirve Gayrimenkul, Bahçeşehir’de geliştirdiği Strada projesinin ikinci etabı olan Strada Plus’ta teslimlere başladı. 6 bloktan oluşan ve toplamda 820 konut bulunan projede ikinci etap teslimleri 24 Ocak’ta başlarken, çok hızlı bir şekilde tamamlanması ön görülüyor. Büyüklükleri 58 m2 ile 270 m2 arasında değişiklik gösteren dairelerin tipleri ise 1+1’den 5+1’e kadar 5 farklı şekilde tasarlandı. Kapalı sosyal alanlarında 2 yüzme havuzu, kadın ve erkekler için sauna ve masaj odaları, fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunan projenin açık alanında ise mini basketbol sahasından, çocuk oyun alanları ve süs havuzlarına kadar çeşitli aktivite sahaları yer alıyor.
İstanbul’un Avrupa Kapısı olarak da anılan Strada Plus’ın, TEM otoyoluna da hızlı bağlantısı bulunuyor. Ana ulaşım yollarının kesişim noktasında bulunan projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından yapılmıştı. Peyzaj mimarı olarak ise On Tasarım imzasını taşıyan projede 20 bin 200 m2 peyzaj alanı bulunuyor. İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanan proje, TEM Otoyolu’na hızlı bağlantı imkanı sunuyor. Proje, yaşamın başlaması ile bölgeye katma değer katacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ

Konut piyasası üçlü kıskaçta
Faizdeki rekor artış ve erişimin zorlaşması ile konut kredisi stoku erimeye başladı. Konut satışları
29 November 2023

Konut satışları düştü, arsalar rekor kırdı!
Konut ve otomobil fiyatlarının rekor seviyelerde arttığı dönemde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul s