
- Emlak Haberleri

- TBMM Binasını GYODER Onaracak
TBMM Binasını GYODER Onaracak
Darbe girişimi sırasında hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclis binası GYODER tarafından onarılacak...
Darbe girişimi sırasında hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclis binası GYODER tarafından onarılacak...15 Temmuz darbe girişiminde bombolanarak hasar alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından onarılacak.
GYODER, geçtiğimiz haftalarda ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ sloganıyla meclisi onarmaya talip olduğunu açıklamıştı ve TBMM bu talebi kabul etti.
Markalı konut geliştiricilerini bir çatı altında toplayan GYODER meclisin onarılması için çalışmalara başladı. Onarım için gereken bütçe GYODER üyesi firmalar tarafından karşılacak.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, GYODER Başkanı Aziz Torun ve GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik’in katılımıyla yarın bir imza töreni gerçekleştirilecek.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Konut Alıcılarının Yüzde 68'i Artık Sadece Lokasyona Bakmıyor
Türkiye’de gayrimenkul sektöründe değer artışını belirleyen kriterlerin değiştiği görülüyor.
09 June 2026
Avrupa’nın En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi ödülüne sahip Folkart Nova'da Yaşam Başladı
Yüksek yaşam standartlarına sahip konut, ofis ve karma yapılar geliştiren, Türkiye’nin öncü gayrimen












