
- Toki Haberleri

- TOKİ'den Balıkesir'e 783 Konutluk 2 Yeni Proje
TOKİ'den Balıkesir'e 783 Konutluk 2 Yeni Proje
TOKİ Balıkesir Balya ve Sındırgı'da toplam 783 konutluk yeni 2 projeye başlıyor...
TOKİ Balıkesir Balya ve Sındırgı'da toplam 783 konutluk yeni 2 projeye başlıyor...Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Balıkesir'de 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Projelerden biri Balya, diperi ise Sındırgı ilçelerinde yaşama geçirilecek.
Balya'da 112 Konut
Balıkesir Balya Toki Evleri projesi toplam 112 adet konuttan meydana geliyor. Projede konutların yanı sıra bir adet cami ve ticaret merkezide yer alıyor.
Balıkesir Balya Toki Evleri 19 Eylül saat 15:00'da ihale çıkıyor. İhale Toki İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.
Sındırgı'da 671 Konut
Balıkesir Sındırgı 2. etap projesi kapsamında toplam 671 adet konut hayata geçirilecek. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi ve camide bulunuyor.
Balıkesir Sındırgı Toki Evleri ihalesi 27 Eylül saat 14:30'da yapılacak. İhale Halkalı Atakent'te yer alan Toki İstanbul Binası'nda gerçekleşecek.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
TOKİ 81 il konut projesi ile ilgili Bakan Kurum'dan önemli açıklama
TOKİ sosyal konut projesi başvuruları, vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor.
15 August 2022
TOKİ Gaziantep'e 2 bin 429 konut inşa edecek
Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep'e 2













