
- Şirket Haberleri

- Torkam İnşaat'ın ticari üniteleri satışa çıkıyor
Torkam İnşaat'ın ticari üniteleri satışa çıkıyor
Tokam'ın İstanbul ve Konya'daki ticari üniteleri Nisan'da satışa çıkıyor.
Torkam İnşaat imzası ile İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen Torkam E5 projesi ve Konya'da inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki ticari ünitelerin Nisan ayında satışa sunulacağı açıklandı. İki projedeki ticari üniteleri benzersiz ödeme planları ile yatırımcılara sunacaklarının altını çizen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "Projelerimizden ticari ünite talebi gayet yüksek, benzersiz koşullarda satışa sunulacak ticari üniteler için satış ofislerimizden randevu almalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE HALA FIRSATLAR ÜLKESİ"
Dün açıklanan Şubat 2019 dönemine ait konut satış rakamlarını da değerlendiren Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, söz konusu dönemde 78 bin 450 adet konut satışının olduğunu belirtti. Satışlarda yaşanan düşüşün sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip olmadığı düşüncesini paylaşan Dereli, "Çünkü TÜİK rakamlarına göre yabancıya satışta yüzde 92,1’lik bir artış gözleniyor. Buda gösteriyor ki yabancı yatırımcı için Türkiye hala fırsatlar ülkesi. Gerekli kriterleri yerine getiren yabancı yatırımcı aldığı gayrimenkulle artık Türkiye’de bir turist, bir misafir değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını da elde etmiş oluyor. Bu artışın önümüzdeki aylarda da devam edeceğini söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.
Yerli yatırımcı açısından geçici bir durağanlık olduğunu belirten Dereli, "Sektör temsilcileri olarak 31 Mart yerel seçimler sonrası sektörün yukarı yönlü bir hareket kazanacağını öngörüyor, çok daha aktif geçeceğini düşünüyoruz. Ayrıca, hükümetimizin düşük faiz oranları ve esnek ödeme modelleriyle konut alımını kolaylaştıracak adımları atacağına inanıyoruz. İnşaat sektörü her dönem ekonominin lokomotifi olmuş, olmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Ege Yapı GYO 2025 Yılını Güçlü Kârlılık ve Sağlam Bilanço ile Tamamladı
Ege Yapı GYO, 2025 yılında 811,8 milyon TL net kâr elde ederken satış gelirlerini 2,4 milyar TL’ye ç
04 March 2026
SAVUR GYO’NUN HALKA ARZI TAMAMLANDI, PLANLANAN TAHSİSATIN 7,33 KATI TALEP GELDİ
Turizm ve gayrimenkul yatırımlarını Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çatısı altında birleştiren Savur G













