
- Diğer Haberler

- Türkiye'nin İlk Beyin Hastanesi Açıldı!
Türkiye'nin İlk Beyin Hastanesi Açıldı!
Türkiye'nin ilk beyin hastanesi olan NPİSTANBUL, Ümraniye'de hizmet vermeye başladı..
19 Nisan 2017
Türkiye'nin ilk beyin hastanesi olan NPİSTANBUL, Ümraniye'de hizmet vermeye başladı...NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Türkiye'nin ilk Avrupa'nın ise ikinci beyin hastanesi olma özelliğini taşıyor. Hastane, Türkiye'de ilk olarak 1A Ultra Clean ameliyathane donanımına sahip. Hastanede nöronavigasyon destekli floresan boyama ile tümör ve beyin cerrahi operasyonları yapılabiliyor.
160 Yatak kapasitesine sahip olan hastane psikiyatri, psikoloji, nöroloji ve bağımlılık alanları ile 10 branşta çalışmalarını sürdürüyor. Hatane hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan "Ülkemizde beyin alanında önemli bir ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Bu nedenle çalışmalarımızı beyin odaklı olarak yürütmeye karar verdik. Hastalarımız dünya standartlarında tedavi görmeyi ve hizmet almayı hak ediyor" dedi.
KALİTE STANDARTLARI YÜKSEK
NPİSTANBUL'un Almanya'da yer alan beyin hastanesinden sonra Avrupa'da ikinci olduğunu dile getiren Nevzat Tarhan, "Yurt dışına tedavi almak için gitmeyi düşünen hastalarımız vardı. Kalite standartlarını yükselttik, 2012 yılında dünyada ABD dışında JCI akreditasyonunu alan üçüncü nöropsikiyatri hastanesi olduk" şeklinde açıklamalarda bulundu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
BiggBrands “Go Global Prime” Konferansı ile Türkiye’den Dünyaya E-İhracat Vizyonunu Bursa’da Buluşturdu
Türkiye’nin global e-ihracat ekosistemine yön veren platformlardan biri olan BiggBrands, “Türkiye’de
12 Şubat 2026
Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Faizsiz finansman modeliyle her gelir grubuna hitap eden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (Sinpaş YTS),













