
- Diğer Haberler

- Villa Fiyatına Garaj
Villa Fiyatına Garaj
Londra Chelsea'da bir garaj 1.5 milyon liraya satıldı...
Londra Chelsea'da 14 metrekarelik garaj 1.5 milyon liraya satıldı...
Londra'nın lüks mahallelerinden Chelsea'da bir garaj için servet ödendi. Sadece 14 metrekare büyüklüğe sahip olan garaj geçtiğimiz günlerde yapılan müzayedede 180 bin sterlin fiyatla açık artırmaya çıkarıldı.
Yüksek ilgi gören garaj 360 bin sterlin yani yaklaşık 1.5 milyon liraya yeni sahibini buldu. Çok küçük ve manevra için yeterli alana sahip olmayan garaja park etmek için usta şoför olmak gerekiyor. Park edilecek otomobillerin büyük olması durumunda da epey bir zorluk yaşanacağı görülüyor.
Resmi verilere bakıldığında İngiltere'deki konutların ortalama fiyatları 290 bin sterlin. Bu durumda 14 metrekarelik garaj ülkedeki birçok konuttan daha pahalıya satılmış oldu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Marmara Denizini Müsilaja Karşı Korumanın Yolu Atıksu Arıtımından Geçiyor
2024’ün son çeyreğinde Marmara Denizi’ne kıyısı olan birçok bölgede yeniden müsilaj oluşumları gözle
23 May 2025
Öztiryakiler, Hostech By TUSİD 2025’te Sektör Profesyonelleri ile Buluşuyoruz
27-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Host














