
- Emlak Haberleri

- Yenimahalle Belediyesi'nden Satılık Arsa ve Dükkanlar!
Yenimahalle Belediyesi'nden Satılık Arsa ve Dükkanlar!
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 4 adet arsa ile 4 adet dükkanı satışa çıkartıyor...
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 4 adet arsa ile 4 adet dükkanı satışa çıkartıyor...Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık mahallesinde yer alan 4 adet arsa ile, Macun mahallesinde yer alan 4 adet dükkanı açık teklif usulüyle satışa çıkartıyor.
İhale 30 Mart Perşembe günü saat 14:00'da başlayarak 14:35'e kadar Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binası 3. katında yapılacak. İhale şartnamesi Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Emlak Şubesinden 250 TL bedel karşılığında edinilebilir.

İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler şöyle:
5-2) Gerçek kişi olması halinde; İlgilisine göre ticaret, sanayi odası veya esnaf ve sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge ve imza sirküsü (Noterden)
5-3) Tüzel kişi olması halinde; tüzel kişiliğin İdare merkezinin bulunduğu yerin kayıtlı bulunduğu Ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve tüzel kişiliğin noterden tasdikli imza sirküsü.
- Özel Hukuk Tüzel kişileri ihaleye katılmaları halinde Genel Merkezlerinin bulunduğu yerin Resmi Makamlarından iş bu ihalenin ilanından sonra alınmış olan faaliyette bulunduğuna dair belgenin ibrazı, Genel Kurullarından gayrimenkul alınması hususundaki Genel Kurul kararının noterden tasdikli suretini ibraz etmesi ve ihaleye girecek temsile yetkili kılınan şahsın noter tasdikli suretinin ibrazı ve yetkilinin noter tasdikli imza sirküsü
5-4) Ortak girişimci olması halinde; ortak girişimcinin ilgilisine göre ticaret ve sanayi odalarından veya esnaf ve sanatkarlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge ve imza sirküsü (noterden) oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin bu maddenin (a) ve (b)’deki esaslara göre temin edecekleri belge ve ortak girişim beyannamesi ile ortaklık sözleşmesi vermesi gerekmektedir.
5-5) İstekliler adına ihaleye vekil iştirak ediyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter onaylı veya noterden alınmış vekaletnamelerinin bulunması (Yurt dışında ikamet eden Türk vatandaşlarının ise bulunduğu ülkenin Konsolosluğunca onaylanmış olması gerekir).
5-6) İhale şartnamesinin 5. maddesinde yazılı miktarda geçici teminat vermesi.
5-7) İhale şartnamesi alındığına dair makbuz ile geçici teminat makbuzunu ibraz etmesi gerekmektedir.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Doğu Anadolu'nun yeni çekim merkezi V Mall Ağrı'da ön talep süreci başladı
Yaklaşık çeyrek asırlık deneyimiyle gayrimenkul, turizm, perakende, enerji ve finans sektörlerinde f
05 December 2025
Türkiye, Miami’ye konut yatırımında 73 ülke arasında ilk kez 5’inci sıraya yükseldi!
Miami Realtors Derneği tarafından Kasımda açıklanan uluslararası rapora göre, son 22 ayda Miami’den
03 December 2025
Suudi Arabistan’a otel, perakende ve konut projesi Nef’ten milyar dolarlık ortaklık
18 November 2025
2026’da Arsa Yatırımlarında Belirleyici Faktör: Bölgesel Dinamikler ve Doğru Analiz













