
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Mamak

- Ankara Belediyesi Mamak’ta 24 arsa satacak
Ankara Belediyesi Mamak’ta 24 arsa satacak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mamak’ta bulunan 24 arsayı 14 Eylül’de ihale yoluyla satacak.
28 Ağustos 2017
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Bayındır’da konumlanan mülkiyeti belediyeye ait olan 24 arsayı 14 Eylül’de satışa sunuyor. Söz konusu arsaların ihaleleri, ‘Kapalı zarf usulü’ ile Hipodrom Caddesi No: 5’deki belediye hizmet binasının 18. katında bulunan encümen salonunda toplanacak belediye encümenin de katılımıyla gerçekleşecek.
Konut, KSA, MIA imarlı taşınmazların tahmini bedelleri 2 milyon 831 bin 965 lira ile 18 milyon 451 bin 104 lira arasında değişiklik gösteriyor. Toplam fiyatı 197 milyon 785 bin 211 lira olan taşınmazların geçici teminat bedelleri 84 bin 958 lira ile 553 bin 533 lira arasında değişiyor. Gayrimenkullerin emsali ise 1,00, 2,00 ve 2,50 olarak belirtiliyor.
İhale yoluyla satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi, her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5 Belediyemiz hizmet binası 14.katında bulunan emlak ve istimlak dairesi başkanlığı taşınmazlar şube müdürlüğünde görülebilecek.
Arsaların teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan encümen başkanlığına (7. katta bulunan yazı işleri ve kararlar dairesi başkanlığına) teslim edilmesi gerekiyor.
Ankara Mamak’taki gayrimenkullerin ihale detayları için tıklayınız.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sulkent'te kura heyecanı... Hak sahipleri 4 Temmuz'da belirlenecek
Luxera GYO ile Sultanbeyli Belediyesi iştiraki SULKON iş birliğiyle hayata geçirilen Sulkent Projesi
02 Temmuz 2026
İzmir'in Kalbinde Eşsiz Yaşam İçin Geri Sayım: Ege Yapı Alsancak’ta Son 20 Daire
Ege Yapı'nın İzmir'in en değerli lokasyonu Alsancak'ta hayata geçirdiği Ege Yapı Alsancak projesinde
02 Temmuz 2026
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













