
- İnşaat Sektörü Haberleri

- ATO Başkanı: Kenya ile inşaat sektöründe işbirliği yapabiliriz
ATO Başkanı: Kenya ile inşaat sektöründe işbirliği yapabiliriz
ATO Başkanı Gürsel Baran açıklamasında, 'Kenya ile inşaat ve kesme çiçek sektörlerinde rahatlıkla iş birliği yapabiliriz' diye konuştu.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, yaptığı açıklamada Kenya ile ticaretin artması için ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. Baran, "İnşaat ve kesme çiçek sektörlerinde rahatlıkla iş birliği yapabiliriz” diye konuştu. ATO tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kenya'nın Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Nathaniel Leinoi Taama, ATO Başkanı Baran'a ziyarete bulundu. Taama, Kenya'daki Türk şirketlerinin başarı hikâyelerinin altını çizerek, yeni yatırımlar beklediklerini söyledi.
ATO ile işbirliği yaparak iki ülke arasındaki ticari potansiyeli artırmak istediklerine Taama, Afrika'nın en büyük kesme çiçek üreticisi olduklarını ve bu alanda Türkiye ile ticareti geliştirebileceklerini de belirtti.
“İNŞAAT VE KESME ÇİÇEK SEKTÖRÜNDE İŞBİRLİĞİ YAPABİLİR”
ATO BaşkanıGürsel Baran da iki ülke arasındaki ticaret hacminin yetersizliğine dikkat çekerek, Kenya ile ticaretin artması için iş birliğine hazır olduklarını vurguladı. Baran, "ATO olarak iş birliği yapmaktan mutluluk duyarız. Ticaretimizi artırarak mevcut rakamların çok üzerine çıkabileceğimize inanıyorum. İnşaat ve kesme çiçek sektörlerinde rahatlıkla iş birliği yapabiliriz” dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Gpps Kurucu Başkanı Bilge Özdemir; Tüik Tarafından Açıklanan Nisan-2026 1.el Konut Satışlarını Değerlendirdi
Gayrimenkul proje pazarlama ve satış platformu olarak, öncelikle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) es
14 May 2026
Boya Ve Kaplama Sektörü Dünyanın 3’üncü, Avrupa’nın 2’nci Büyük Fuarı Paıntıstanbul’da Bir Araya Geliyor
Avrasya’nın en büyük boya ham maddeleri ve kaplama buluşmalarından biri olan Paintistanbul Boya Ham













