
- İnşaat Sektörü Haberleri

- İMSAD’ın 'Gündem Buluşmaları' 14 Eylül'de yapılacak
Türkiye İMSAD tarafından üç ayda bir düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı 14 Eylül'de gerçekleştirilecek.Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her üç ayda bir düzenlediği ‘Gündem Buluşmalarını’ 14 Eylül’de yapacak.
Toplantıda, ‘Türkiye'nin uluslararası konumu’, ‘Dış politikamızdaki değişimler’, ‘2017 ikinci yarı beklentileri’, ‘Körfez Ülkeleri ve Katar sorunu, Almanya seçimleri’, ‘Trump Hükümeti ve tüm dünyada değer kaybeden dolar’ ve ‘Kıbrıs ve Ege Politikası’ gibi dış politikamızın gündem konuları tartışılacak. Gündem Buluşmaları toplantısı, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan'ın açılış konuşması ile başlayacak.
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Kavuncu'nun moderatörlüğünü üstleneceği toplantıda; Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanları Prof. Dr. Kerem Alkin ile Dr. Can Fuat Gürlesel ve konuk konuşmacı E. Büyükelçi Hakkı Akil değerlendirme ve öngörülerini katılımcılara sunacak.
Gündem Buluşmaları toplantısının program akışı ise şu şekilde;
Tarih: 14 Eylül 2017, Perşembe
Yer: Ortaköy Feriye Lokantası,
Hamdi Saver Salonu (Çırağan Cad. No: 40, Ortaköy)
Kayıt: 08.30
Toplantı: 09.00
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Gpps Kurucu Başkanı Bilge Özdemir; Tüik Tarafından Açıklanan Nisan-2026 1.el Konut Satışlarını Değerlendirdi
Gayrimenkul proje pazarlama ve satış platformu olarak, öncelikle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) es
14 May 2026
Boya Ve Kaplama Sektörü Dünyanın 3’üncü, Avrupa’nın 2’nci Büyük Fuarı Paıntıstanbul’da Bir Araya Geliyor
Avrasya’nın en büyük boya ham maddeleri ve kaplama buluşmalarından biri olan Paintistanbul Boya Ham













