
- Diğer Haberler

- Akiş GYO Çerkezköy Arsasını Aksistem'e Sattı
Akiş GYO Çerkezköy Arsasını Aksistem'e Sattı
Akiş GYO Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasını 5.1 milyon dolara Aksistem'e sattı...
Akiş GYO Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasını 5.1 milyon dolara Aksistem'e sattı...Akiş GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO, Tekirdağ Çerkezköy Fevzi Paşa Mahallesi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 29K2D pafta 956 ada 19 parselde kayıtlı olan arsasını Aksistem Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne sattı.
Aksistem söz konusu arsa için 5 milyon 117 bin 532 Dolar + KDV bedel ödeyecek. Ödeme tapu sicili nezdinde gerçekleştirilecek satış ve mülkiyet devir işlemi sırasında peşin olarak yapılacak.
Ayrıca Akiş GYO'nun Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptığı bağış bedelinden 426 bin 460 Dolar tutarındaki kısmı Aksistem Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne yansıtılarak Aksistem'den nakit tahsil edilecek.
Satış sonrasında Akiş GYO'nun Çerkezköy'de portföyünde 2 parselde toplam 209 bin 150,96 metrekarelik arsası kaldı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Öztiryakiler, Hostech By TUSİD 2025’te Sektör Profesyonelleri ile Buluşuyoruz
27-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Host
21 May 2025
Polat Piyalepaşa Çarşı’da Çocuklara Özel 23 Nisan Etkinlikleri Devam Ediyor
Türkiye’nin özel sektör tarafından yapılmış en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Polat Piyalepaşa Ç













