
- Emlak Haberleri

- Kocaeli

- Kandıra

- Alkan Flora Kumcağız'da Hayat Başlıyor!
Alkan Flora Kumcağız'da Hayat Başlıyor!
Alkan Yapı tarafından hayata geçirilen Alkan Flora Kumcağız projesi Kocaeli Kandıra’da yükseliyor…
Alkan Yapı tarafından hayata geçirilen Alkan Flora Kumcağız projesi Kocaeli Kandıra’da yükseliyor…
Alkan Flora, 10 bloktan oluşuyor. Projede 36 adet 2+1 bahçe katı daire ve 36 adet 3+1 çatı dubleks yer alıyor.İnşaatına 2015 yılında başlanan Alkan Flora projesinin teslim tarihi ise Temmuz 2017 olarak planlanıyor.
Alkan Flora’da 2+1 dairelerin büyüklükleri 90 metrekare olurken, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 150 metrekare alana sahip. Alkan Flora’da 2+1 daireler 210 bin TL ile 230 bin TL arasında değişirken, 3+1 daireler ise 260 bin TL ile 310 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
Doğayla iç içe bir yaşam sunan Alkan Flora deniz ile mavinin birleştiği noktada konuklarına konforlu bir hayat sunuyor. Adapazarı ve İzmit’e 30 dakika mesafe uzaklıkta konumlanan Alkan Flora Kumcağız projesi aynı zamanda İstanbul’da 80 dakika uzaklıkta bulunuyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













