
- Emlak Haberleri

- Niğde

- Niğde

- Astsubay Ömer Halisdemir'in İsmi Marka Oldu
Astsubay Ömer Halisdemir'in İsmi Marka Oldu
15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi tescillendi...
15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi tescillendi...FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimi esnasında hayatını kaybeden Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi ailesi tarafından tescillendi. Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir, Türk Patent ve Marka Kurumu'na gerekli işlemler için müracaat etti. Gerçekleştirilen başvurunun ardından eşinin ismini Türk Patent ve Marka Kurumu'na tescillettiren Halisdemir, şehit olan eşinin ismi üzerinden kazanç sağlamaya çalışan kötü niyetli kişilere engel olmak amacıyla böyle bir hamle yaptı.
PROJEYE İSMİ VERİLDİ
Sakarya'da faaliyet gösteren inşaat şirketlerinden biri olan BH Huzur İnşaat'ın son projesinin ismine Şehir Ömer Halisdemir'in ismini vermesi büyük yankı uyandırdı. Projesinin sloganını 'Konforlu bir yaşamın yeni adresi' olarak belirleyip Şehit Ömer Halisdemir'in ismini kullanarak tepki toplayan BH Huzur İnşaat, Hatice Halisdemirin harekete geçmesine neden oldu.
2016 senesinin Kasım ayında firmayı şikayet eden bir dilekçe yazarak Niğde Valiliği'ne müracaat eden Hatice Halisdemir, bununla da yetinmeyerek Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru gerçekleştirdi. Başvuru sonucunda alınan karar neticesinde Halisdemir'in adı; savunma sanayisinden, medya yayıncılığına; hukuki hizmetlerden, finansal hizmetlere kadar pek çok sektörde tescillendi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarının ödeme planını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde inşa edile
12 February 2026
Avrupa Yakası’nda ‘şehirden kopmadan nefes almak isteyenler’ için Yalı360 Küçükçekmece'de
Sega Yapı ve Mutlu İnşaat’ın ortak vizyonuyla Küçükçekmece Gölü kıyısında başlatılan 472 konutluk Ya













