
- Emlak Haberleri

- Antalya

- Kepez

- Ataç Grup'un Gayrimenkulleri İcradan Satışta
Ataç Grup'un Gayrimenkulleri İcradan Satışta
Ataç Grubu'nun Antalya Altınova ve OSB'de yer alan 3 fabrikası ve tarım alanı 8 Eylül'de icradan satışa çıkıyor...
Ataç Grubu'nun Antalya Altınova ve OSB'de yer alan 3 fabrikası ve tarım alanı 8 Eylül'de icradan satışa çıkıyor...2011 yılında cirosunu en çok artıran Türkiye’nin üçüncü şirketi seçilen ve çoğu kez Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketi arasında yer alan Ataç Grubu'nun iflasına karar verildi. Antalya'da 1 milyar doları aşan varlığa sahip olan Ataç Grup'un gayrimenkulleri icradan satışa çıkarıldı.
Grubun Anteks’e ait biri Altınova, ikisi OSB’deki toplam üç fabrikası ihaleye çıkarıldı. Altınova’da bulunan iplik fabrikası ve tarımsal alan ile Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iki adet dokuma-terbiye ve iplik fabrikalarının ihalesi 8 Eylül 2016 tarihinde yapılacak.
Altınova’daki 52 dönümlük fabrika ve tarım alanı için 32 milyon 731 bin TL, OSB’de 78 dönümlük alandaki fabrika için 28 milyon 83 bin TL, OSB’deki diğer 116 dönümlük fabrika için 52 milyon 778 bin TL isteniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO’dan ev sahibi yapacak “Dört Dörtlük” kampanya
Luxera GYO, “Dört Dörtlük” kampanyasıyla Luxera Topkapı, Luxera Nevbahar Life, Luxera Nevbahar Suite
30 March 2026
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli
Fırat Life Style’ın “Erişilebilir Konut” vizyonuyla Ankara’da hayata geçirdiği 10 bin 300 konuttan o













