
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Bağcılar

- Bağcılar Belediyesi'nden Yapım Karşılığı Kiralama İşi İhaleye Çıkıyor
Bağcılar Belediyesi'nden Yapım Karşılığı Kiralama İşi İhaleye Çıkıyor
Bağcılar Belediyesi katlı otopark yapımı ve 30 yıllığına kiralanması işini ihaleye çıkarıyor...
Bağcılar Belediyesi katlı otopark yapımı ve 30 yıllığına kiralanması işini ihaleye çıkarıyor...Bağcılar Belediyesi Barbaros mahallesine 1199 ada 16 parselin bitişinde yer alan arsada yeraltı katlı otopark ve üzeri park yapılması işi ve 30 yıllığına kiraya verilmesini ihaleye çıkarıyor.
Tespit edilen yatırım bedeli 10 milyon 479 bin 697 TL olan işin aylık muhammen kira bedeli ise 14 bin TL + KDV olarak belirlendi. İhaleye dair şartname bin TL karşılığında Plan Proje Müdürlüğü'nden temin edilebilir.
İhale 20 Ekim 2016 günü saat 09:30'da Bağcılar Belediyesi Encümen Salonu'ndan yapılacak. İhaleye katılacakların tekliflerini saat 09:00'a kadar Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Türkiye’de konut finansmanı dengeleri değişiyor
Konut kredisi %34 arttı, tasarruf finansmanı %298 büyüdü
14 November 2025
Noyanlar Group’un Altın Projesi Bellagio İskele’de Yükseliyor: Akdeniz’in yeni cazibe merkezi “Lüksün Anahtarı”
Kuzey Kıbrıs’ın köklü ve güvenilir inşaat devi Noyanlar Group, en yeni prestij projesi Bellagio ile













