
- Emlak Haberleri

- Balıkesir

- Karesi

- Balıkesir Belediyesi 3 arsa satacak
Balıkesir Belediyesi 3 arsa satacak
Balıkesir Belediyesi mülkiyetinde yer alan ve Karesi ilçesi sınırlarında konumlanan 3 arsasını ihale yoluyla satışa sunacak.
03 Ocak 2018
Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ait olan, Karesi ilçesinde bulunan 3 arsanın satışı yapılacak. Söz konusu arsaların satış işlemi ihale yoluyla gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılan taşınmazların büyüklüğü ise 86 metrekare ile 3 bin 284 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.Gayrimenkuller, akaryakıt ve konut alanı imarına sahip. Arsalar için istenilen bedel 43 bin TL ile 4 milyon 620 bin TL arasında, geçici teminat bedeli ise bin 290 TL ile 138 bin 600 TL arasında belirlendi.
Taşınmazların satış ihalesi kapalı teklif (arttırma) usulü ile 17 Ocak 2018 tarihinde saat 14.10 ile 14.30 saatleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.
İhale detayları için tıklayınız.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş Holding'den Sürdürülebilir Geleceğe Çok Sektörlü Yatırım Vizyonu
Gayrimenkulden sanayiye, turizmden enerjiye uzanan geniş yatırım ekosistemiyle sürdürülebilirlik çal
20 Ekim 2026
Ege Yapı’dan İstanbul’da Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Bahçeada Fırsatı
Ege Yapı, 699 bin TL’den başlayan peşinat ve 69 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle Bahçeşehir Bah













