
- Diğer Haberler

- Caner Erkin ve Şükran Ovalı Villa Kiraladı
Caner Erkin ve Şükran Ovalı Villa Kiraladı
2 Ocak'ta dünya evine giren Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti Rumelihisarı'ndan 3 katlı villa kiraladı...
2 Ocak'ta dünya evine giren Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti Rumelihisarı'ndan 3 katlı villa kiraladı...Kısa bir sürede büyük aşk yaşayan güzel oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı yıldız Caner Erkin çifti 2 Ocak'ta Roma'da dünya evine girmişti. Evlenmeden önce Küçük Bebek'te oturan Şükran Ovalı, Caner Erkin'in isteğiyle Arnavutköy'de ev aramış ama zevkine göre ev bulamamıştı.
Çift aradıkları evi Rumelihisarı'nda buldu. 3 katlı bir villayı kiralayan ikili villa için aylık 12 bin dolar (yaklaşık 45 bin TL) ödeyecek. Ovalı ve Erkin yeni evlerinin dekorasyonuna 300 bin TL harcadı.
Villayı salondan mutfağa yatak odasından banyoya kadar dekore ettiren çiftin Beşiktaş'tan esinlendiği konuşuluyor. Büyük bir Beşiktaş taraftarı olan Ovalı ve Beşiktaş'ta forma giyen Erkin'in Boğaz manzaralı villalarının salonunda kartal desenli yastıklar ve biblolar, duvarlarını da kartal tablolarıyla süslediği söyleniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Faizsiz finansman modeliyle her gelir grubuna hitap eden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (Sinpaş YTS),
09 February 2026
Ege Port Kuşadası 2025 kruvaziyer sezonunu lider olarak kapattı
Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding tarafından işletilen Ege Port Ku













