
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Beykoz

- Elysium Es Projesi 11 Ağustos'ta Satışta
Elysium Es Projesi 11 Ağustos'ta Satışta
Ofton İnşaat'ın Kavacık'taki yeni projesi Elysium Es projesi 11 Ağustos'ta satışa çıkıyor...
08 Ağustos 2016
Ofton İnşaat'ın Kavacık'taki yeni projesi Elysium Es projesi 11 Ağustos'ta satışa çıkıyor...Ofton İnşaat'ın bir süredir ön talep topladığı Kavacık projesinin ismi belli oldu. Elysium Es ismi verilen proje 11 Ağustos'ta satışa çıkıyor.
Ormanla Boğaz'ın tam kesişim noktasında yaşama geçirilen Elysium Es projesi toplam 90 daireden meydana geliyor. Elysium Es projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.
Elysium Es projesinin fiyat, ödeme planı ve diğer tüm detaylarıyla ilgili bilgiler 11 Ağustos akşamı yapılacak olan toplantıyla belli olacak.
Piyalepaşa'daki DoubleTree by Hilton Otel'de gerçekleşecek olan toplantıda projeyle ilgilenen müşteriler ağırlanırken, toplantıya katılacakların rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş Holding'den Sürdürülebilir Geleceğe Çok Sektörlü Yatırım Vizyonu
Gayrimenkulden sanayiye, turizmden enerjiye uzanan geniş yatırım ekosistemiyle sürdürülebilirlik çal
20 Ekim 2026
Ege Yapı’dan İstanbul’da Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Bahçeada Fırsatı
Ege Yapı, 699 bin TL’den başlayan peşinat ve 69 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle Bahçeşehir Bah













