
- Emlak Haberleri

- Emlak Konut GYO 5 bin konutluk 3 projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor
Emlak Konut GYO 5 bin konutluk 3 projesini satışa çıkarmaya hazırlanıyor
‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, 5 bin konuttan oluşan 3 projeyi yakın bir zamanda satışa çıkaracaklarını açıkladı.
‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasıyla oldukça hareketli günler geçiren Emlak Konut GYO, hayata geçirdiği 5 bin konutluk 3 projeyi daha satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Kampanyaya 38 proje ve 3 bin konutla katılım gösterdiklerini söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, oldukça yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirterek bu yıl içerisinde yeni bir ihale yapmayacaklarını ifade etti. Gedikli, yakın bir zamanda 5 bin konutluk 3 projeyi daha satışa sunacaklarını açıklayarak bunlar arasında Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilen proje ile, Halkalı ve İzmir’de yükselen projelerin yer aldığını söyledi.
Emlak Konut GYO bünyesinde bulunan ihale edilmemiş arsa portföyünün yaklaşık 4.5 milyar lira olduğunu kaydeden Gedikli, THY Gayrimenkul ile birlikte hayata geçirecekleri 10 bin konutluk projenin de inşasında bu yıl içerisinde başlayacaklarını dile getirdi.
Son günlerde çıkan bazı olumsuz haberlerle ilgili de konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, anlaşmalı oldukları firmalarla ilgili herhangi bir problemin bulunmadığını ve tüm şantiyelerde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarının ödeme planını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde inşa edile
12 February 2026
Avrupa Yakası’nda ‘şehirden kopmadan nefes almak isteyenler’ için Yalı360 Küçükçekmece'de
Sega Yapı ve Mutlu İnşaat’ın ortak vizyonuyla Küçükçekmece Gölü kıyısında başlatılan 472 konutluk Ya













