
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Küçükçekmece

- Esta Bex Basın Ekspres'te yükseliyor
Esta Bex Basın Ekspres'te yükseliyor
Basın Ekspres'te yeni bir yaşam alanı doğuyor… Esta Bex projesi için düğmeye basıldı.
5 bin 344 metrekare alan üzerinde yükselecek Esta Bex projesi, Esta Construction imzası taşıyor. Proje, Basın Ekspres'te lüks ve modern bir yaşam alanı oluşturacakken bu yaşam alanı karma konsept tasarımı ile oluşturuluyor. Esta Bex projesinde 243 konut, 29 ofis ve 10 adet ticari ünite bulunuyor.Esta Bex projesindeki yaşam alanları 1+1 konut tipi şekliyle oluşturuluyor. Projede yer alacak dairelerin büyüklükleri 36 ile 76 metrekare arasında değişkenlik gösterirken ofislerdeki büyüklükler ise 19 ile 69 metrekare arasında değişiyor.
ESTA BEX İLE BASIN EKSPRES'TE REZİDANS HAYATI
15 katlı tek blok şekliyle tasarlanan Esta Bex projesi, lüks rezidans hayatını Basın Ekspres'e getiriyor. Projede henüz daire satış fiyatları ve ödeme seçenekleri belli değilken yakın zaman içerisinde bu bilgilerin aydınlanması bekleniyor. Öte yandan projenin Çevre Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinin başlandığı açıklandı.
Proje bitiş tarihi olarak 2019 yılının ağustos ayı hedeflenen Esta Bex projesi, lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul'un önemli noktalarından biri olan Basın Ekspres'te yer alan proje, aynı zamanda inşaat çalışmalarının sürdüğü Mecidiyeköy-Mahmutbey ve İkitelli-Ataköy metro hatlarına da yürüme mesafesinde konumlandırılmış durumda.
Esta Bex projesinin yaşam alanında sunulacak sosyal donatılar ile ilgili de pek fazla bilgi bulunmuyor. Projenin lansman dönemine girmesiyle birlikte sunulacak sosyal donatıların da açıklanması bekleniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO’dan ev sahibi yapacak “Dört Dörtlük” kampanya
Luxera GYO, “Dört Dörtlük” kampanyasıyla Luxera Topkapı, Luxera Nevbahar Life, Luxera Nevbahar Suite
30 March 2026
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli
Fırat Life Style’ın “Erişilebilir Konut” vizyonuyla Ankara’da hayata geçirdiği 10 bin 300 konuttan o













