
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Çankaya

- Eximbank’ın Gayrimenkulleri 3 milyon 350 Bin TL’ye Satıldı!
Eximbank’ın Gayrimenkulleri 3 milyon 350 Bin TL’ye Satıldı!
Ankara Çankaya'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Türk Eximbank’ın 19 gayrimenkulleri toplam 3 milyon 350 bin liraya satıldı...
Eximbank'ın Ankara Batıkent ve Çankaya’da yer alan 19 taşınmazın satışı Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla 15 Ekim Perşembe gün saat 14.00’te Sürmeli Otel’de gerçekleştirildi. Müzayede'de Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki 12 adet ve Batıkent’teki 7 daire satışa sunuldu.
Ankara Batıkent’te bulunan daireler 131 bin liradan, Çankaya Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan dairelerde 179 bin liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya sunuldu. Açık arttırma sonucunda 19 gayrimenkulün tamamı satılıp, toplam 3 milyon 350 bin TL gelir elde edildi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
POLAT GAYRİMENKUL, BUDAPEŞTE’DEKİ YENİ PROJESİ SEVEN PEARL İLE SEÇKİN BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALIYOR
Türkiye’de ve dünyada, gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat Gayrimenkul, Macaristan’daki
17 November 2025
Türkiye’de konut finansmanı dengeleri değişiyor
Konut kredisi %34 arttı, tasarruf finansmanı %298 büyüdü













