
- Emlak Haberleri

- İstanbul

- Fatih

- Fatih Evlendirme Dairesi Yıkıldı Yerine Park Yapılacak
Fatih Evlendirme Dairesi Yıkıldı Yerine Park Yapılacak
Fatih Evlendirme Dairesi tarih oldu...
Fatih Evlendirme Dairesi tarih oldu...Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin açıklamalarına göre, Evlendirme Dairesinin yerine park ve meydan yapılacağı, aynı alanda bulunan Sekbanlar Camii ile avlusundaki mezarların da koruma altına alınacağı öğrenildi.
EN SON 2006'DA KULLANILDI
Fatih Evlendirme Dairesi’nde son nikah 2006’da kıyıldı. Bina daha sonra Şehzadebaşı Tıp Merkezi ve Medya A.Ş tarafından kullanıldı. Evlendirme Dairesi’nin bulunduğu alana park ve meydan yapma kararı alan İBB, geçtiğimiz günlerde binanın cam ve çerçevelerini söktü.
PARK YAPILACAK
İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, 2 katlı binanın yerine park yapılacağını söyledi. Baraçlı, binanın hemen bitişiğinde, bahçesinde tarihi mezarların da bulunduğu Sekbanlar Camii ve çevresinin de düzenleneceğini söyledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
İV KANDİLLİ’DE YAŞAM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLIYOR
Yatay mimari yapısı, zengin sosyal olanakları, geniş teras balkonları, yüksek inşaat kalitesi ve güv
22 April 2026
MAVİ ARYA’DA 18 AY VADE AVANTAJIYLA BEKLEMEDEN YAŞAM
Konut tercihlerinde öncelikler değişiyor. Uzun vadeli beklentilerden çok, bugünün yaşam ihtiyaçların













