
- Şirket Haberleri

- Fuzul GYO’nun Yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Beytullah Yazıcı Oldu
Fuzul GYO’nun Yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Beytullah Yazıcı Oldu
Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Fuzul GYO, yönetim ekibini yeni bir atamayla güçlendirdiğini duyurdu.
Satış, iş geliştirme ve pazarlama alanlarında önemli başarılara imza atmış bir isim olan Beytullah Yazıcı, Fuzul GYO’nun yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu.Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Fuzul GYO, özel insan kaynağını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine deneyimli iş insanı Beytullah Yazıcı’yı getiren Fuzul GYO, gerçekleştirdiği bu atama ile şirketin stratejik iletişim ve pazarlama hedeflerinde daha da hızlı ilerlemeyi amaçlıyor.
Fuzul Holding bünyesine 2016 yılında yabancıya gayrimenkul satışında hizmet veren Nevita şirketinde Satış Uzmanı olarak katılan Beytullah Yazıcı, sırasıyla Satış Müdürü ve Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde önemli sorumluluklar üstlendi.
Fuzul Holding iştiraklerinden Akva Sigorta’ya Genel Müdür olarak atanan Ümit Bozkurt’tan görevi teslim alan Yazıcı, Ocak 2024 itibariyle Fuzul GYO Satış Pazarlama Direktörlüğüne atandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Polat Gayrimenkul ve Atlas Portföy, Polat Birinci Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu ile Yatırımcıya Sürdürülebilir Gelir Sağlıyor
Gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat Gayrimenkul ve portföy yönetiminin en köklü şirketl
30 January 2026
Natura Portföy’ün 2026 hedefi 10 milyarlık portföye ulaşmak
İnşaat sektörünün duayen isimlerinden Hasan Rahvalı’nın kurduğu Natura Portföy 2026’ya hızlı bir baş













