
- Emlak Haberleri

- Hatay Payas Toki Evleri Bugün İhaleye Çıkıyor
Hatay Payas Toki Evleri Bugün İhaleye Çıkıyor
937 adet konut ve 1 mescitten oluşan Hatay Payas Toki Evleri projesinin ihalesi bugün gerçekleşecek...
937 adet konut ve 1 mescitten oluşan Hatay Payas Toki Evleri projesinin ihalesi bugün gerçekleşecek...Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Hatay'da yeni bir projeye başlıyor. Payas'ta yaşama geçirilecek olan proje bugün ihaleye çıkıyor.
Toplam 937 konuttan meydana gelen Hatay Payas Toki Evleri 1. etapta konutların yanı sıra 1 adet mescit de yer alıyor. Çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarının da yapılacağı projede inşaat çalışmalarının 10 gün içinde başlaması planlanıyor.
Hatay Payas Toki Evleri projesinde teslimlerin yer tesliminden itibaren 700 günde yapılması planlanıyor. Hatay Payas Toki Evleri ihalesi bugün saat 14:30 Toki'nin İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Nurol GYO ve Prokar iş birliğinde yeni bir proje URLA 77
Nurol GYO ve Prokar iş birliğiyle kurulan NP Ortaklığı tarafından hayata geçirilen URLA 77, değişen
18 June 2026
Birinci El Konut Pazarında; Konuta Erişimde “Evim Modellerinin“ Zamanı Gelmedi Mi?
Gayrimenkul Proje Pazarlama ve Satış Platformu ( GPPS ) Kurucu Başkanı Bilge ÖZDEMİR, Türkiye'de tas













