
- Emlak Haberleri

- Manisa

- Soma

- İnşaatlara FETÖ Mühürü
İnşaatlara FETÖ Mühürü
Soma'da 68 inşaat yapı denetim firmasının FETÖ'yle bağlantılı olması sebebiyle mühür vuruldu...
Soma'da 68 inşaat yapı denetim firmasının FETÖ'yle bağlantılı olması sebebiyle mühür vuruldu...Manisa Soma'da 68 inşaat FETÖ yüzünden durdu. Yapı denetim firması FETÖ'yle bağlantılı olan 68 inşaat Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Soma Belediyesi tarafından mühürlendi.
Yapı denetim firmasının sahinin FETÖ'den gözaltına alındığı, ortağının ise yurt dışına kaçtığı öğrenildi. Konyla ilgili açıklamada bulunan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, "İnşaat sahipleri, yeni bir yapı denetim firması ile anlaşma yaptıkları takdirde inşaatlar kaldığı yerden devam edecektir" dedi.
Birtakım bürokratik işlemlerin olacağını belirten Ergene, "Bu durumun yapı sahipleri tarafından mağduriyetlere neden olmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Adres Ankara Evleri'nin ikinci etabında teslim heyecanı yaşanıyor
Bayraktar İnşaat’ın Ankara Yenimahalle’de yükselen projesi Adres Ankara Evleri'nde ikinci etap tesli
28 June 2026
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!
Küçükçekmece’de tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında olmak üzere geliştirdiği 14 nitelikli pro













