
- Şirket Haberleri

- Irak’taki Türk Yatırımına Ödül
Irak’taki Türk Yatırımına Ödül
İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75'in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlıkta değerlendirmeye alarak ödüllendirdi.
İnşaat malzemeleri üretiminde dünya lideri olan Lafarge, global anlamda 75'in üzerindeki tedarikçisini 7 farklı başlıkta değerlendirmeye alarak ödüllendirdi.
Türkiye'den Işıklar Ambalaj "Gelişen Pazarlar" kategorisinde ödüle layık görüldü.
PAZARA UYGUN ÇÖZÜMLER
Dünya çapında 62 ülkede 64.000 çalışan ile hizmet veren ve yıllık 15.2 Milyar Euro'ya yaklaşan satış hacmi olan Lafarge, global tedarikçilerini ödüllendirdi. Işıklar Holding'in şirketi olan Işıklar Ambalaj'ı "Gelişen Pazarlar" kategorisi altındaki en iyi tedarikçi olarak seçti. Irak'taki gelişen pazarı öngörmesi ve pazara uygun çözümler üretmesi sebebiyle kazanılan ödülü, şirketin Genel Müdürü Volkan Girişken aldı.
BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK TEDARİKÇİ
2013 yılının ikinci çeyreğinde Erbil'de faaliyete geçen fabrika, Lafarge'ın bölgedeki en önemli tedarikçisi oldu. Girişken, Lafarge'a özel ürün geliştirmenin, kaliteli hammadde kullanımının, işçilik kalitesinin, teslimat sürelerinin ve düşük maliyetin bu ödülü kazanmalarında büyük önemi olduğunu vurguladı.
Lafarge, bu ödülle Işıklar Ambalaj'ı güvenilir, stratejik bir partner olarak konumlandırırken, iki firmanın Irak ile başlayan yurtdışı çalışmaları, gelecek iş birlikteliklerinin zeminini oluşturmaya başladı.
DÜNYA DEVİNİ GERİDE BIRAKTI
Irak'ta kağıt ambalaj üretimi yapan iki firma bulunuyor ve Işıklar Ambalaj'ın rakibi dünyanın en büyük kağıt ambalaj üreticisi konumunda. Volkan Girişken, bölgeye rakiplerinden önce yatırım yaptıklarını ve bir Türk şirketi olarak vizyonlarını ortaya koyduklarının altını çizdi.
Girişken ayrıca Lafarge'ın değerlendirmesindeki bir noktaya dikkat çekti: ''Işıklar, Irak pazarını en yüksek kaliteli kağıt ambalaj üretimi ile tanıştırdı''
Diğer kategorilerde ödül kazanan 6 firma; Caterpillar, BASF, Haver&Boecker, Chryso, Billerud-Korsnas ve Adice oldu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
PASİFİK HOLDİNG HALKA ARZINA YOĞUN İLGİ
Şehirlere imza atan gayrimenkul projeleri, uluslararası demiryolu lojistiğiyle dünyaya açılan yenili
19 November 2025
Vekon’dan Çelik Etkinlik Alanı: 75 Günde Tamamlanan Mühendislik Eseri
Vekon, mimari bir tasarımdan yola çıkarak yalnızca 75 günde tamamladığı çelik etkinlik alanıyla, pro
06 November 2025
Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın operasyonel karı yılın üçüncü çeyreğinde 135 milyon Euro’ya ulaştı
06 November 2025
arsaVev ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Arasındaki Sponsorluk Anlaşmasının İmza Töreni Düzenlendi
04 November 2025
Akiş GYO’dan Greendeks iş birliğiyle AVM sektöründe sürdürülebilirlikte bir ilk; ESG dönemi başlıyor













