
- Emlak Haberleri

- İzmir

- Gaziemir

- İzmir Emlak Fuarı 2018 Haziran’da yapılacak
İzmir Emlak Fuarı 2018 Haziran’da yapılacak
Expo/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.
İzmir’de düzenlenecek olan Expo/ İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran 2018’de kapılarını ziyaretçilere açacak. Ulusal ve uluslararası yatırımcıları bir araya getirmesi hedeflenen fuar, 21-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Elit Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan İzmir Emlak Fuarı 2018, İzmir Ticaret Odası’nda yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Fuar, Ege bölgesinin ilk ve tek emlak fuarı özelliğiyle de dikkat çekiyor.
Düzenleyecekleri emlak fuarı hakkında bilgi veren Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekci, İzmir’de önemli firmaların arayış içinde olduğunu ve bunun bölgede önümüzdeki süreçte inanılmaz hareket yaratacağını ifade etti.
Konu hakkında görüş bildiren İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da, “Emlak sektörüne, esnafa, tüccara, inşaatçıya, İzmirlilere faydası olacak bir fuar. Aynı zamanda İzmir'e fuarlar kenti olma yolunda yardımcı olacak. 43. fuarımız olacak. Biz İzmir'de her gün fuar düzenlemek istiyoruz. O zaman fuarlar ve kongreler kenti olur, o zaman oteller dolar, o zaman esnaf iş yapar. Fuara katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Avrupa Yakası’nda ‘şehirden kopmadan nefes almak isteyenler’ için Yalı360 Küçükçekmece'de
Sega Yapı ve Mutlu İnşaat’ın ortak vizyonuyla Küçükçekmece Gölü kıyısında başlatılan 472 konutluk Ya
11 February 2026
Sinpaş Reserve, Tatil Evi Modeliyle Turizm Anlayışını Yeniden Tanımlıyor
Sinpaş, Marmaris’te turizmi mevsimsellikten çıkararak yıl geneline yayan yeni projesi Sinpaş Reserve













