
- Emlak Haberleri

- Konya

- Karatay

- Karatay Belediyesi 3 arsasını satacak
Karatay Belediyesi 3 arsasını satacak
Konya Karatay Belediyesi mülkiyetinde bulunan, Fevziçakmak ve H. Yusuf Mescit mahallelerinde konumlanan 3 arsayı ihaleye çıkardı.
11 Ocak 2018
Karatay Belediyesi mülkiyetleri arasında yer alan, Fevziçakmak ve H. Yusuf Mescit mahallelerinde konumlanan 3 arsanın satışı ihale yöntemiyle yapılacak. Satışı gerçekleştirilecek taşınmazların büyüklükleri ise 16 bin 194 metrekare ile 37 bin 211 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Gayrimenkuller için istenilen toplam satış bedeli 41 milyon 767 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedelleri ise 315 bin 780 TL ile 613 bin 980 TL arasında değişiyor.
Arsaların satış ihalesi, kapalı teklif usulü ile Karatay Belediye Başkanlığı'nda 24 Ocak 2018 günü, saat 15.30'da gerçekleştirilecek.
İhale detayları için tıklayınız.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













