
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Keçiören

- Keçiören Belediyesi 11 milyon TL’lik arsa satışa çıkardı
Keçiören Belediyesi 11 milyon TL’lik arsa satışa çıkardı
Keçiören Belediye’si mülkiyetleri arasında yer alan 11 milyon 77 bin 500 TL muhammen bedele sahip arsasını ihale yöntemiyle satacak.
01 Kasım 2017
Keçiören Belediyesi Başkanlığı mülkiyetlerinde biri olan ve 4 bin 431 metrekare büyüklüğe sahip arsa, 29 Kasım Çarşamba günü saat 15.30’da ihale yöntemiyle satışa sunulacak.Söz konusu ihale, Belediye encümen salonunda kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Keçiören İlçesi, Hasköy Mahallesi’nde 34373 ada 11 nolu parsel üzerinde konumlanan arsanın muhammen bedeli ise 11 milyon 77 bin 500 TL olarak belirlendi.
İhaleye katılmak isteyenler hale şartnamesini mesai günlerinde ve mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi emlak ve istimlak müdürlüğü ihale servisinden 500 TL şartname bedeli karşılığında alabilirler. Ayrıca, ihaleye tekliflerin götüreceklerin ihale günü saat 12.00’a kadar belediye yazı işleri müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













