
- Emlak Haberleri

- Ankara

- Keçiören

- Keçiören Belediyesi 11 milyon TL’lik arsa satışa çıkardı
Keçiören Belediyesi 11 milyon TL’lik arsa satışa çıkardı
Keçiören Belediye’si mülkiyetleri arasında yer alan 11 milyon 77 bin 500 TL muhammen bedele sahip arsasını ihale yöntemiyle satacak.
Keçiören Belediyesi Başkanlığı mülkiyetlerinde biri olan ve 4 bin 431 metrekare büyüklüğe sahip arsa, 29 Kasım Çarşamba günü saat 15.30’da ihale yöntemiyle satışa sunulacak.Söz konusu ihale, Belediye encümen salonunda kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Keçiören İlçesi, Hasköy Mahallesi’nde 34373 ada 11 nolu parsel üzerinde konumlanan arsanın muhammen bedeli ise 11 milyon 77 bin 500 TL olarak belirlendi.
İhaleye katılmak isteyenler hale şartnamesini mesai günlerinde ve mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi emlak ve istimlak müdürlüğü ihale servisinden 500 TL şartname bedeli karşılığında alabilirler. Ayrıca, ihaleye tekliflerin götüreceklerin ihale günü saat 12.00’a kadar belediye yazı işleri müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarının ödeme planını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde inşa edile
12 February 2026
Avrupa Yakası’nda ‘şehirden kopmadan nefes almak isteyenler’ için Yalı360 Küçükçekmece'de
Sega Yapı ve Mutlu İnşaat’ın ortak vizyonuyla Küçükçekmece Gölü kıyısında başlatılan 472 konutluk Ya













