
- Emlak Haberleri

- Yozgat

- Yozgat

- Kentpark Panorama’da satışlar devam ediyor
Kentpark Panorama’da satışlar devam ediyor
HSC İnşaat’ın Yozgat Merkez’de hayata geçirdiği Kentpark Panorama projesinde konut satışları devam ediyor. Projede çeşitli ebat ve büyüklüklerde 186 konut yer alıyor.
Yozgat’ta hayata geçirilen Kentpark Panorama projesinde konut satışları devam ediyor. HSC İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 186 konut yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki 3+1 konutların büyüklükleri 131 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 147 metrekareden oluşuyor. Kentpark Panorama projesi, yatırımcılarına oldukça uygun fiyat ve ödeme seçenekleri sunuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 380 bin lira ile 400 bin lira arasında, 4 oda 1 salon dairelerin ise fiyatları 415 bin lira ile 440 bin lira arasında değişiyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler 250 bin lira peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle ödeme yapabiliyorlar.
Projede 186 konutun dışında 10 adet ticari alan bulunuyor. Kentpark Panorama konutlarının teslim tarihi ise 2019 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.
YATIRIMCILARINA PEK ÇOK AVANTAJ SUNUYOR
Kentpark Panorama projesi, yatırımcılarına pek çok imkan ve avantaj sunuyor. Bu avantajların başında ulaşım kolaylığı yer alıyor. Proje, Bölge Hastanesi, Yozgat Valiliği ve Spor Vadisi gibi Yozgat’taki pek çok önemli noktaya oldukça yakın bir lokasyonda bulunuyor.
Projenin sunduğu imkan ve avantajlardan bir diğeri ise oldukça fazla sayıda sosyal alana sahip olması. Kentpark Panorama projesinde, çocuk oyun parkları, yüzme havuzu, yeşil alan, bahçe, kamelyalar, otopark ve güvenlik gibi pek çok olanak ve hizmet yer alıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
POLAT GAYRİMENKUL, BUDAPEŞTE’DEKİ YENİ PROJESİ SEVEN PEARL İLE SEÇKİN BİR YAŞAMIN KAPILARINI ARALIYOR
Türkiye’de ve dünyada, gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat Gayrimenkul, Macaristan’daki
17 November 2025
Türkiye’de konut finansmanı dengeleri değişiyor
Konut kredisi %34 arttı, tasarruf finansmanı %298 büyüdü













