
- Emlak Haberleri

- Antalya

- Kepez

- Kepez Belediyesi’nden inşaat ruhsatına 3 yıl zam yok
Kepez Belediyesi’nden inşaat ruhsatına 3 yıl zam yok
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 yıl boyunca inşaat ruhsat ücretine zam yapmayacaklarını açıkladı.
02 Kasım 2017
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği'nin (KEMDER) genel kurul toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Süleyman Akbıyık ve Mehmet Ali Ünal'ın aday olduğu genel kurulda konuşma yapan Başkan Tütüncü, KEMDER'le inşaat sektörüne yönelik önemli hizmetler yaptıklarının altını çizdi. KEMDER'in kurulmasına ön ayak olduğunu belirten Başkan Tütüncü, "Kepez'de örnek kentsel dönüşüm projeleri yapıyoruz. Bu projelerde Kepezli müteahhitler rol alıyorsa aslında bu Kepez'in inşaat sektörde geldiği seviyeyi göstermesi bakımından önemlidir. Birlikte, beraber çok işler yaptık. Hem sektörün gelişmesine katkı sağladık hem de yaşadığımız şehrin daha güzel olması ve daha iyiye gitmesi için adımlar attık" diye konuştu.
Kepezli müteahhitlerin okul, cami gibi çeşitli sosyal projelerin içerisinde yer aldığını aktaran Başkan Tütüncü, “Birçok sosyal projeyi imece usulü yaptık. KEMDER'in manevi desteğini hissetmek, Kepez'i idare eden bir belediye başkanı olarak beni mutlu ediyor. Yeni Mahalle'ye, KEMDER ve hayırsever Bolat Yıldırım'ın desteğiyle 18 derslikli bir okul yapıyoruz. Her zaman şehrinin, milletinin, ülkesinin yanında duran müteahhitlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
KEPEZ’DE 3 YIL RUHSAT ÜCRETİNE ZAM YOK
Hakan Tütüncü, müteahhitlere, inşaat ruhsatı ücretine 3 yıl boyunca zam yapmayacaklarının duyurdu. 2017 yılı bütçelerinin 30 milyon TL fazla verdiğini vurgulayan Başkan Tütüncü, “Bu şu anlama geliyor; belediyenin belirleyeceği vergi gelirlerinin bir kısmında düşüşler yaşanacak. Bu kasadaki paradan dolayı 2020 yılına kadar ruhsat ücretine zam yapmamayı idaremiz bir prensip kararı haline getirdi. 3 yıl boyunca ruhsat ücretini sabitleyeceğiz. Türkiye'de bu konuda önemli bir ilki gerçekleştiriyoruz” diye ekledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













