
- Emlak Haberleri

- Konya

- Selçuklu

- Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Selçuklu'da Satılık Arsa
Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Selçuklu'da Satılık Arsa
Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu'da yer alan 2 arsasını 15 milyon 500 TL'ye satışa çıkarıyor...
01 Haziran 2016
Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu'da yer alan 2 arsasını 15 milyon 500 TL'ye satışa çıkarıyor...Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ilçesi Dikilitaş ve Aşağıpınarbaşı mahallelerinde yer alan 2 arsasını satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacak.

2 metrekare alanlı olan Selçuklu Dikilitaş arsası 13744 ada 1 parselde yer alıyor. 2 milyon TL muhammen bedele sahip olan arsasının ihalesi saat 15:00'da gerçekleşecek. Peşin ödemeli ihaleye çıkan arsanın imar durumu "Ticaret Sahası, Y en çok 2 Kat Plan Notu: Bodrum katta zorunlu teknik hacimler dışında kalan alan otopark olarak düzenlenecektir" olarak belirlendi.
Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda 15841 ada 3 parsel kayıtlı olan arsa ise 5 bin 906 metrekare alana sahip. İmar durumu "Ticaret Sahası, Taks: 0.50, E: 1.50 Y en çok 4 Kat" olan arsanın muhammen bedeli ise 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Saat 15:05'de ihaleye çıkacak olan arsa 1 taksit peşinat olmak üzere 6 taksitte ödenebiliyor.
İHALEYE KATILMAK İÇİN GEREKEN BELGELER
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













