
- Emlak Haberleri

- ÖİB Hazine arazilerinin satışına ağırlık verecek
ÖİB Hazine arazilerinin satışına ağırlık verecek
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Milli Emlak’tan alınan arazilerin satışlarına ağırlık verdiklerini duyurdu. Ayrıca Riva’da satışa çıkacak arazi için de açıklamalarda bulundu.
Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Milli Emlak’tan alınan arazilerin satışı için harekete geçtiklerini açıkladı. Başkan Aksu, bu kapsamda Riva’da turizm imarlı bir arazi için 24 Ağustos 2017 tarihinde son teklifleri alacaklarını duyurdu.RİVA’DA TURİZM İMARLI ARAZİ SATILACAK
Habertürk Gazetesi’nden Deniz Çiçek’in haberine göre satışa çıkarılan en değerli arazilerden biri olan İstanbul Beykoz’daki Riva arazisi için kıyasıya bir rekabetin yaşanması bekleniyor. Denize sıfır konumda bulunan arsanın, üzerindeki otel ve villalarla birlikte satışa çıkarıldığını söyleyen Başkan Aksu, “Turizm imarlı bir alan; ormanın içinde. Son teklifleri 24 Ağustos'ta alacağız” diye konuştu. Başkan Aksu, büyükşehirlerdeki Hazine'ye ait arazilerin imarlı hale getirilerek özelleştirilmesi üzerinde çalıştıklarını belirterek, şu anda arsa tespitleri yaptıklarını sözlerine ekledi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
TCMB'den "Kiralar İçin Yeni Bir Gösterge: Yeni Kiracı Kira Endeksi" analizi
TCMB tarafından yayımlanmaya başlanan Yeni Kiracı Kira Endeksi'nin (YKKE) kira kaleminin enflasyon g
18 February 2026
Sıfır konut satışlarında 2026’da güçlü bir artış bekliyoruz
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre Ocak 2026’da konut fiyatları nominal olarak yüzde













