
- Emlak Haberleri

- Ortadoğu Grup'tan 2017'de 6 Yeni Proje
Ortadoğu Grup'tan 2017'de 6 Yeni Proje
Ortadoğu Grup 2017 yılında İstanbul'da toplam değeri 1 milyar TL'yi bulan 6 yeni projeye başlayacak...
13 Aralık 2016
Ortadoğu Grup 2017 yılında İstanbul'da toplam değeri 1 milyar TL'yi bulan 6 yeni projeye başlayacak...Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür 2016 yılını değerlendirdi ve 2017 yılı projelerini açıkladı.
2016 yılı için belirlediklerini hedef ve projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Gür, "2016 yılı, terör eylemlerinin doğurduğu negatif sonuçlarla geçen bir yıl olmasına rağmen Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerimizi hayata geçirdik. Ayrıca Resim İstanbul’un ikinci etabında ve Merkez Zekeriyaköy projemizde daire teslimlerini gerçekleştirdik" diye konuştu.
2017 yılında altı yeni projeye başlayacaklarını söyleyen Gür, "Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Taşdelen ve Kandilli bölgelerinde yeni projelere başlayacağız. Bu projelerin toplam değeri 1 milyar lirayı bulacak” dedi.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş Holding'den Sürdürülebilir Geleceğe Çok Sektörlü Yatırım Vizyonu
Gayrimenkulden sanayiye, turizmden enerjiye uzanan geniş yatırım ekosistemiyle sürdürülebilirlik çal
20 Ekim 2026
Ege Yapı’dan İstanbul’da Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Bahçeada Fırsatı
Ege Yapı, 699 bin TL’den başlayan peşinat ve 69 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle Bahçeşehir Bah













