
- Emlak Haberleri

- Rönesans Geyrimenkul'den 7 Proje Geliyor!
Rönesans Geyrimenkul'den 7 Proje Geliyor!
Rönesans Gayrimenkul, gelecek 4 sene içerisinde 7 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor...
31 Mart 2017
Rönesans Gayrimenkul, gelecek 4 sene içerisinde 7 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor...Bir Rönesans Holding iştiraki olan Rönesans Gayrimenkul, yeni yatırımlara başlıyor. Türkiye genelinde AVM ve ofis projeleriyle öne çıkan firma, gelecek 4 sene içerisinde 7 yeni projeye imza atacak.
1.7 MİLYAR EURO YATIRIM
Şirketin yeni yatırımları hakkında bilgi veren Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilton Piazza, Maltepe, Karşıyaka, Antalya Kozzy, Bursa AVM, Konak ve Turan projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni projeler için 1.7 milyon avro yatırım yapacaklarını belirten Özgümüş, toplam 8 bin kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Murat Özgümüş, ofis ve konut dışında asıl odak noktalarının ticari gayrimenkuller olduğunu söyledi. İzmir Optimum'da gerçekleştirilen yenileme projeleri ile toplam 250 milyon Euro'luk bir yatırıma ulaşan şirket, AVM'deki mağaza sayısının arttırılmasıyla 1.000 kişiye daha istihdam sağlamış oldu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













