
- Şirket Haberleri

- Rönesans Holding ile Rusya DIF 400 Milyon Dolarlık Anlaşma İmzaladı
Rönesans Holding ile Rusya DIF 400 Milyon Dolarlık Anlaşma İmzaladı
Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) ile Rönesans Holding 200'er milyon dolar olmak üzere 400 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı...
09 Ağustos 2016
Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) ile Rönesans Holding 200'er milyon dolar olmak üzere 400 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı...Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) ile Rönesans Holding Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya’ya resmi ziyaretine eş zamanlı olarak anlaşma imzaladı.
Taraflar sağlık, inşaat, altyapı ve ticari gayrimenkul sektörleri öncelikli olmak üzere toplam 400 milyon dolarlık yatırım için imza attı.
Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Rusya’yı her zaman en sağlam ve en önemli ülkelerden biri olarak değerlendirdiklerini söyledi.
Kurulduğumuz günden bu yana, çok farklı projeleri başarı ile tamamladık ve bu pazarda güçlü ilişkiler geliştirdiklerini söyleyen Ilıcak, “Bu ilişkileri bir adım daha ileri götürerek RDIF ile ortaklık kurmaktan ve Türkiye ile Rusya arasındaki yatırım ortaklığının güçlenmesine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) CEO’su Kirill Dmitriev ise “Rönesans Holding ile işbirliğimizi sürdürüyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. RDIF ve Rönesans Holding olarak Rusya’daki cazip projeleri değerlendiriyoruz. Bu süreçte, Rönesans Holding’in deneyim ve gücünden faydalanacağız” şeklinde konuştu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Akfen GYO 2026’nın İlk Yarısında Güçlü Performansını Sürdürdü
Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), 2026 yılının ilk yarısında operasyonel kârlılığında
11 Ağustos 2026
ATA GYO’nun Toplam Varlıkları 1 Milyar TL’yi Aştı: Güçlü Bilanço ve İstikrarlı Kira Gelirleriyle 2026’nın İlk Yarısı Tamamlandı
ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (ATA GYO), 2026 yılının ilk yarısına ilişkin finansal sonuçlarını
10 Ağustos 2026
Birleşik Arap Emirlikleri’nin İlk Yüksek Hızlı Demiryolu Projesinde Kalyon İnşaat İmzası
06 Ağustos 2026
Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'te temmuz ayında 283 devremülk satışı gerçekleşti
05 Ağustos 2026
Artaş İnşaat, İstanbul'da En Yüksek Kurumlar Vergisi Ödeyen Şirketler Arasında İlk 100'de Yer Aldı













