
- Şirket Haberleri

- Rönesans Holding, Rabobank A.Ş.’yi satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı
Rönesans Holding, Rabobank A.Ş.’yi satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı
Rönesans Holding, Rabobank A.Ş. hisselerinin tamamının Rabobank International Holding B.V.'den satın alınmasına ilişkin hisse devir anlaşması imzaladı.
Rönesans Holding ile Rabobank International Holding B.V. arasındaki anlaşmaya göre, 2014 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren ve büyük ölçekli kurumsal müşterilere hizmet veren Rabobank A.Ş.’nin tüm hisseleri, düzenleyici kurum onaylarının tamamlanmasının ardından Rönesans Holding’e devredilecek. İnşaat, enerji, sağlık, gayrimenkul ve endüstriyel yatırımlar olmak üzere beş ana faaliyet kolu bulunan Rönesans Holding, bu satın alma ile faaliyet alanlarına finans sektörünü de eklemiş olacak. Yabancı ortaklıklar ve uluslararası finansman yaratma kabiliyetiyle öne çıkan Rönesans Holding, Nisan 2024’te ilk halka arzını gerçekleştirerek grup şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ı halka açmıştı.
GKC Partners’ın Rönesans Holding'in hukuki danışmanı olarak görev yaptığı işlemin kapanışı için düzenleyici kurumların onayı bekleniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Polat Gayrimenkul ve Atlas Portföy, Polat Birinci Proje Gayrimenkul Yatırım Fonu ile Yatırımcıya Sürdürülebilir Gelir Sağlıyor
Gayrimenkul sektörünün öncü oyuncularından Polat Gayrimenkul ve portföy yönetiminin en köklü şirketl
30 January 2026
Natura Portföy’ün 2026 hedefi 10 milyarlık portföye ulaşmak
İnşaat sektörünün duayen isimlerinden Hasan Rahvalı’nın kurduğu Natura Portföy 2026’ya hızlı bir baş













