
- Emlak Haberleri

- Şanlıurfa

- Karaköprü

- Şanlıurfa’da 1.7 Milyon TL’ye Satılık Arsa
Şanlıurfa’da 1.7 Milyon TL’ye Satılık Arsa
Şanlıurfa Karaköprü'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Şanlıurfa Defterlığı 2 Aralık'ta mülkiyeti kendine ait olan 3 bin 800 metrekarelik arsayı satışa çıkarıyor...
Şanlıurfa Defterdarlığı Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 3 bin 800 metrekarelik arsasını satışa sunuyor. Konut alanlı imara sahip olan arsanın ihalesi 2 Aralık 2015'te gerçekleşecek.
Açık teklif usulüyle satışa çıkarılan arsanın ihalesi Şanlıurfa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında saat 09:00'da yapılacak. İhale şartnamesi Şanlıurfa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir ya da satın alınabilir.
Satışı yapılacak olan arsanın ihale bedeli peşin olarak ödenebildiği gibi ihale bedelinin dörtte birini peşin verip kalan tutar ise en fazla 2 yılda kanuni faiziyle beraber ödemek mümkün.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Luxera GYO’dan ev sahibi yapacak “Dört Dörtlük” kampanya
Luxera GYO, “Dört Dörtlük” kampanyasıyla Luxera Topkapı, Luxera Nevbahar Life, Luxera Nevbahar Suite
30 March 2026
Fırat Life Style’dan 990 Bin TL Net Fiyatıyla "Hemen Tapulu", “Erişilebilir Konut” Modeli
Fırat Life Style’ın “Erişilebilir Konut” vizyonuyla Ankara’da hayata geçirdiği 10 bin 300 konuttan o














