
- Emlak Haberleri

- Şekerbank tarafından 53 ilde 253 gayrimenkul satışta
Şekerbank tarafından 53 ilde 253 gayrimenkul satışta
Şekerbank, düzenleyeceği ihaleyle 253 gayrimenkulün satışını yapacak.
25 Kasım 2019
Şekerbank'tan yatırımcılara dev fırsat sunuldu. Türkiye genelinde 53 ilde yer alan ve KDV'den muaf olan 253 adet gayrimenkul, düzenlenecek açık artırmayla satılacak. Söz konusu açık artırma, Eskidji Müzayedecilik tarafından düzenlenecek.Satışı konu olan gayrimenkuller; konut, iş yeri ve arsa imarlarını taşıyor. Gayrimenkullerin yer aldığı şehirler ise şu şekilde: Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Düzce, Gümüşhane, İstanbul, Kocaeli, Manisa, Sivas, Aydın, Bursa, Edirne, Artvin, Kahramanmaraş, Mersin, Bolu, Tokat, Ordu, Hatay, Çorum, İzmir, Gaziantep, Adana, Trabzon, Bayburt, Bilecik, Burdur, Elazığ, Iğdır, Konya, Mardin, Kars, Niğde, Uşak, Şanlıurfa, Batman, Kırıkkale ve Kilis.
İHALEYE SAYILI GÜNLER KALDI
Eskidji tarafından düzenlenecek ihale, 28 Kasım 2019 günü saat 14'te başlayacak. İhale, Eskidji'nin İstanbul Yenisbosna'daki merkez binasında ve internet sitesinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.
Açık artırma usulünün geçerli olacağı müzayedeye katılım gösterecek gerçek kişilerden resimli kimlik, tüzel kişilerden temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgesi, imza sirküleri, başkası adına ihaleye katılanlardan ise noter onaylı vekaletname talep ediliyor. Ayrıca yatırımcılardan katılım teminatı tahsilat makbuzu, katılımcı tarafından imzalanmış şartname gibi belgeleri de sunmaları isteniyor.
Şekerbank tarafından satışa sunulan gayrimenkuller için aracı firmaya yüzde 3'lük aracılık hizmeti ödenecek. Satışı gerçekleşen gayrimenkullerin 5 iş günü içerisinde ise satış bedeli talep edilecek. Satışa sunulan gayrimenkuller ile ilgili aracı firma aracılığıyla detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Zeray Katılım Şöleni ile Konutta 0 Faiz Fırsatı
Zeray GYO, “Faiz yok, sıra yok, belirsizlik yok” sloganıyla yüzde 40 peşinat, 0 faiz ve 60 aya varan
20 Temmuz 2026
DAP Yapı’dan bir ilk! Kendi kendini ödeyen ev modeli
Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman sistemi ile 60 ve 30 aylık sözleşmelerle faizsiz kefilsiz finansm
10 Temmuz 2026
POPÜLER HABERLER
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!













