
- Emlak Haberleri

- Sivas

- Sivas İl Özel İdaresi’nden Satılık 9 Daire
Sivas İl Özel İdaresi’nden Satılık 9 Daire
Sivas Merkez'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Sivas İl Özel İdaresi fiyatları 150 bin TL ile 240 bin TL arasında değişen 9 dairesini satışa çıkarıyor...
Sivas İl Özel İdaresi mülkiyeti kendine ait olan daireleri satışa çıkarıyor. Satışa söz konusu 9 daire Örtülüpınar mahallesinde bulunan valilik lojmanlarında Kale koridorunda bulunan Başara Apartmanı A Blok'te yer alıyor.
9 adet dairenin ihalesi 16 Şubat 2016 tarihinde saat 10:00'da Sivas İl Özel İdaresi İl Encümen Salonu'nda gerçekleşecek. İhaleye ilişkin şartnameler Kılavuz Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi ek binasındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden temin edilebiliyor.
Bodrum, zemin, birinci, ikinci ve üçüncü katlarda yer alan daireler 100 metrekare büyüklüğe sahip. Dairelerin muhammen bedelleri 150 bin TL ile 240 bin TL arasında, geçici teminatları 4 bin 500 TL ile 7 bin 200 TL arasında farklılık gösteriyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş Holding'den Sürdürülebilir Geleceğe Çok Sektörlü Yatırım Vizyonu
Gayrimenkulden sanayiye, turizmden enerjiye uzanan geniş yatırım ekosistemiyle sürdürülebilirlik çal
20 Ekim 2026
Ege Yapı’dan İstanbul’da Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Bahçeada Fırsatı
Ege Yapı, 699 bin TL’den başlayan peşinat ve 69 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle Bahçeşehir Bah













