
- Diğer Haberler

- Taksim Meydanı Düzenleme Projesinde 2. Etap Çalışmaları Başlıyor
Taksim Meydanı Düzenleme Projesinde 2. Etap Çalışmaları Başlıyor
İstanbul Beyoğlu'deki en yeni konut projeleri hakkında ve emlak sektöründeki son gelişmelere dair haberleri incelemek için tıklayınız.
Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmalarının 2. etabı 2 Nisan'da başlıyor...
Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında ikinci etaba geçiliyor. İStanbu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürelen çalışamalar kapsamında ilk etapta Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi altyapı imalatları 9 Mart 2016 tarihinde tamamlandı ve trafiğe açıldı.
Taksim Meydanı Düzenleme Projesinde 2. Etap çalışmalarına 2 Nisan Cumartesi günü başlanacak. Çalışmalar kapsamında Mete Caddesi'nin alt ve üst yapı imalatları yapılacak. Çalışmaların 31 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edeceği duyuruldu.
Çalışmaların yaya sirkülasyonunu engellemeyeceği belirtilirken, sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Faizsiz finansman modeliyle her gelir grubuna hitap eden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (Sinpaş YTS),
09 February 2026
Ege Port Kuşadası 2025 kruvaziyer sezonunu lider olarak kapattı
Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding tarafından işletilen Ege Port Ku














