
- Emlak Haberleri

- TCDD Genel Müdürlüğü’nden Erzurum ve Kars’ta Satılık Arsa
TCDD Genel Müdürlüğü’nden Erzurum ve Kars’ta Satılık Arsa
TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü Erzurum ve Kars’ta toplam 5 arsasını satışa çıkarıyor. İşte detayları...
TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü Erzurum ve Kars’ta toplam 5 arsasını satışa çıkarıyor. İşte detayları...TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü Erzurum ve Kars’ta toplam 5 arsayı 19 Haziran’da satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Satışa çıkacak arsalardan biri Erzurum Yakutiye İstasyon Mahallesi , biri Kars Merkez Ortakapı Mahallesi ve 3 adedi de Kars Sarıkamış Kazımkarabekir Mahallesi’nde yer alıyor.
İhale, “kapalı zarfla teklif almak ve akabinde görüşmeler yapmak” suretiyle TCCDD 4. bölge müdürlüğü toplantı salonunda “Pazarlık” usulü ile yapılacak.
Teklifler ihalenin yapılacağı 19 Haziran 2016 günü her bir parselin ihale saatine kadar TCDD 4. bölge müdürlüğü emlak ve inşaat müdürlüğüne elden teslim edilmesi gerekiyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Birevim 2025’te Rekor Büyüme Kaydetti, 2026 için “Sizi Düşünen Biri” Vizyonunu Hayata Geçirdi
Tasarruf finansman sektörünün öne çıkan markalarından Birevim, 2025 yılına ilişkin finansal ve opera
13 February 2026
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarının ödeme planını açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde inşa edile













