
- Şirket Haberleri

- Tekfen'den 723 Milyon Euroluk Sözleşme
Tekfen'den 723 Milyon Euroluk Sözleşme
Tekfen İnşaat'ın dahil olduğu konsorsiyum 2.4 milyar euro tutarında 2 sözleşmeye imza attı...
30 Eylül 2016
Tekfen İnşaat'ın dahil olduğu konsorsiyum 2.4 milyar euro tutarında 2 sözleşmeye imza attı...Tekfen Holding'e bağlı Tekfen İnşaat'ın HMB - Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Grubundan Entrepose Contracting ile oluşturduğu konsorsiyum 2.4 milyar euroluk sözleşmeye imza attı.
Ortaklık Mersin Tarsus bölgesinde birbirine yakında sahada gerçekleştirilecek olan toplam 4 milyar metreküp kapasiteli yeraltı doğalgaz depolama tesislerinin yapımı üstelenecek.
Tekfen Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada Tekfen İnşaat ve HMB'nin sözleşmelerdeki toplam payının 723 milyon euro olduğu belirtildi.
Sözleşmeye konu olan işlere, işveren şirketlerin proje finansmanını sağlaması üzerine başlanacağı ve 5 yıl içerisinde fiilen tamamlanmasının planlandığı açıklandı.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
İLK İnşaat ENR listesinde 138’inci sıraya yükseldi
Uluslararası ölçekte öne çıkan Türk müteahhitlik şirketlerinden İLK İnşaat, Engineering News-Record’
24 Ağustos 2026
Bakırcı GYO çeşitlendirilmiş portföy yapısıyla sermaye piyasalarına açılıyor
Gayrimenkul geliştirme alanındaki 45 yıllık deneyimi sermaye piyasalarına taşıyan Bakırcı GYO, pay b
24 Ağustos 2026
10 Ağustos 2026
Birleşik Arap Emirlikleri’nin İlk Yüksek Hızlı Demiryolu Projesinde Kalyon İnşaat İmzası













